Exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia”

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) inaugurarà a finals de setembre de 2018 “PERILL! Salvats per la tecnologia”, una gran exposició de 1.000 … Llegir més

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) inaugurarà a finals de setembre de 2018 “PERILL! Salvats per la tecnologia”, una gran exposició de 1.000 m² que mostra com la tecnologia contribueix a la prevenció de riscos i desastres.   L’objectiu de la mostra és donar a conèixer els mecanismes, les actituds i els avenços tecnològics en l’àmbit de la prevenció de riscos, a través d’interactius, maquetes, objectes històrics i material audiovisual.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia” al web del MNACTEC.

Data inici: 2018-10-16T00:00:00.000
Data fi: 2019-06-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/terrassa
Lloc de l’esdeveniment: Rambla d’Ègara, 270
Entitat organitzadora: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Link: http://mnactec.cat/ca/

Deixa un comentari