Exposició “Pintura Flamenca i Holandesa del Museu de Ginebra”

Al·legories, escenes quotidianes i escenes de la història sagrada, retrats, paisatges i bodegons que representen l’esplendor de l’art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII.   A través d’una … Llegir més

Al·legories, escenes quotidianes i escenes de la història sagrada, retrats, paisatges i bodegons que representen l’esplendor de l’art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII.   A través d’una selecció d’obres dels Musées d’Art et d’Histoire de Genève, aquesta exposició permet apreciar els artistes i els gèneres principals d’un dels períodes més pròspers de la història de la pintura europea.   Activitats programades a l’entorn de l’exposició Conferència de la comissària, dimecres 19 de setembre (19 h) Cicle de conferències, del 10 d’octubre fins al 21 de novembre:”El gran segle de la pintura flamenca. A la recerca de l’individu i la realitat” Visita guiada amb cafè tertúlia (disponibilitat de reserves al web) Visita guiada amb vermut tertúlia, diumenge 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre (12 h) Visita comentada, dissabtes (19 h – català), i diumenges (12 h – castellà) #PinturaFlamenca

Data inici: 2018-09-20T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Cristòfor Colom
Entitat organitzadora: CaixaForum Tarragona
Link: https://caixaforum.es/ca/tarragona/

Deixa un comentari