Exposició “Plastihistòria de la ciència”

Diorames

Una exposició educativa i de gran valor artesanal de la que gaudiran per igual grans i petits. Es compon de 20 diorames fets a mà i amb materials tan comuns com la plastilina, el paper i el cartró ploma, però carregats de detalls que fan palesa la perícia i genialitat dels seus escultors.   Les escenes representades il·lustren diferents moments clau de la història de diverses disciplines científiques, on hi trobem invents com ara la impremta i el telègraf o la màquina de vapor i personatges com ara Newton, Marie Curie i Leonardo Da Vinci. Un repàs molt entretingut als grans descobriments i avenços científics de la humanitat sense els quals no seria possible la realitat que coneixem avui.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “Plastihistòria de la ciència” al web de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

Data inici: 2018-09-07T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: C. d’En Font, 25
Entitat organitzadora: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Link: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura-fundacio-sabadell-1859/

Deixa un comentari