Exposició “Poemes de l’alquimista”

Joan Fontcuberta. Fotografia

Joan Fontcuberta celebra el centenari de Josep Palau i Fabre capbussant-se en els seus arxius fotogràfics cercant imatges desnaixents, que recorren el camí a la  inversa i tornen a la vida transformades en quelcom diferent. Entre l’experimentació i l’assaig, la fotografia de Joan Fontcuberta al igual que la poesia de Josep Palau i Fabre de la mateixa manera que la poesia de Josep Palau i Fabre, exhala el neguit tràgica de l’existència, que només pot ser redimida per la imaginació, la ironia i l’erotisme.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “Poemes de l’alquimista” al web de la Fundació Palau Centre d’Art.

Data inici: 2018-10-06T00:00:00.000
Data fi: 2019-04-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/caldes-d-estrac
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Riera, 54
Entitat organitzadora: Fundació Palau Centre d’Art. Sala Antoni Artigues
Link: https://www.fundaciopalau.cat/

Deixa un comentari