Exposició “Por el amor a la fotografia”

De Manu Gordillo. Fotografia

Una exposició fotogràfica inèdita, d’estil marcadament eròtic, ocuparà les dues sales dels Amics de les Arts a partir d’aquest cap de setmana. Es tracta de la primera exposició del fotògraf de Can Parellada, Manu Gordillo, que per primer vegada mostra a la seva ciutat, una retrospectiva que recull bona part de la seva obra.   Després de 35 anys de carrera al capdavant d’un estudi de fotografia professional, i d’un periple per les principals sales per exposar el seu treball a la seva ciutat, Gord

Data inici: 2018-05-25T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/terrassa
Lloc de l’esdeveniment: C. del Teatre 2 – C. de Sant Pere, 46 1r
Entitat organitzadora: Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Link: http://amicsdelesarts-jjmm.cat/

Deixa un comentari