Exposició “Stanley Kubrick” 

L’exposició presenta l’obra completa del director Stanley Kubrick (1928-1999) a través de projeccions a gran pantalla que donen vida a escenes significatives de les pel·lícules del director estatunidenc. També es … Llegir més

L’exposició presenta l’obra completa del director Stanley Kubrick (1928-1999) a través de projeccions a gran pantalla que donen vida a escenes significatives de les pel·lícules del director estatunidenc. També es mostren materials documentals que il·lustren el context i rerefons de les grans produccions cinematogràfiques de Kubrick. Les relacions aconseguides entre pel·lícules, objectes originals, documents de producció i texts explicatius permeten que el visitant s’endinsi en la naturalesa polifacètica de les obres del cineasta.   Comissaris: Hans-Peter Reichmann i Tim Heptner, Deutsches Filminstitut (Frankfurt)   Comissari a Barcelona: Jordi Costa i Vila

Data inici: 2018-10-24T00:00:00.000
Data fi: 2019-03-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Montalegre, 5
Entitat organitzadora: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Link: http://www.cccb.org/ca/

Deixa un comentari