Exposició “Vida? o Teatre? Charlotte Salomon”

Charlotte Salomon (1917-1943), va ser una artista jueva que tenia només vint-i-sis anys quan va ser deportada i exterminada a Auschwitz. La seva vida, curta però intensa, va estar marcada … Llegir més

Charlotte Salomon (1917-1943), va ser una artista jueva que tenia només vint-i-sis anys quan va ser deportada i exterminada a Auschwitz. La seva vida, curta però intensa, va estar marcada per l’amor, la mort i una història familiar de patiment que la va conduir a refugiar-se en l’art com a via catàrtica i de salvament. A través dels 782 guaixos que formen l’excepcional obra “Vida? o teatre?”, una àmplia selecció dels quals es presenta en aquesta exposició, Charlotte Salomon va mirar de descriure la seva vida per trobar-se a si mateixa, per superar el passat i per mirar de viure un present efímer a les vigílies de l’Holocaust.   Comissariat: Ricard Bru, doctor en Història de l’Art i professor del Departament d’Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb el Jewish Historical Museum d’Amsterdam.

Data inici: 2018-10-17T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Baixada del Monestir, 9
Entitat organitzadora: Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Link: http://monestirpedralbes.bcn.cat/

Deixa un comentari