HITS

Espectacle de Tricicle

HITS conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força han hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hagin fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.   HITS –acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d’aspectes tecnològics que han obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

Data inici: 2018-10-11T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Av. del Paraŀlel, 67
Entitat organitzadora: Teatre Victòria
Link: http://www.teatrevictoria.com

Deixa un comentari