Joseph i l’increïble abric Technicolor

Teatre

Basat ens els capítols 37-46 del Gènesi, “Joseph” explica la història d’un dels dotze fills de Jacob, envejat pels seus germans per ser el preferit del seu pare. Les seves aventures, envoltades de molt sentit de l’humor, han connectat sempre amb el públic de totes les edats que ha omplert els teatres on s’ha representat, i són molts els actuals espectadors anglosaxons que van descobrir el gènere del musical quan de petits van veure l’espectacle.   Autor: Tim Rice i Andrew Lloyd Webber Adaptació: Daniel Anglès i Joan Vázquez Director: Equip de direcció del Teatre del Sol

Data inici: 2018-11-17T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-23T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: C. del Sol, 99
Entitat organitzadora: Teatre del Sol
Link: http://www.teatredelsol.org

Deixa un comentari