La tendresa

D’Alfredo Sanzol. Teatre

La tendresa, narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta,

Data inici: 2019-01-19T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 115
Entitat organitzadora: Teatre Poliorama
Link: http://www.teatrepoliorama.com

Deixa un comentari