L’habitació del costat

De Sarah Ruhl. Teatre

L’habitació del costat es desenvolupa en la segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York, durant l’anomenada “època victoriana”. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva). Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada, i, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…

Data inici: 2018-11-19T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-03T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Villarroel, 87
Entitat organitzadora: Teatre La Villarroel
Link: https://www.lavillarroel.cat/ca

Deixa un comentari