Llegir el teatre

6è cicle de clubs de lectura

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d’Arola Editors, duen a terme el projecte Llegir el teatre, un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals, que té per objectius: millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat impulsar l’edició de textos teatrals incrementar els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya   La proposta compta amb la complicitat de les biblioteques catalanes, les quals afegeixen una nova modalitat de club de lectura en l’ampli ventall de l’oferta que ja ofereixen actualment arreu del territori. Els lectors, que prèviament han llegit el text, es troben a les biblioteques per comentar-lo en companyia d’una persona vinculada al teatre, que actua de conductora i dinamitzadora de l’activitat, en un diàleg que permet aprofundir alguns dels seus aspectes més rellevants.   Les sessions de debat entre lectors tenen lloc a les biblioteques, durant la temporada teatral de tardor a primavera. Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC que, en alguns casos, són intercalats amb obres de les programacions teatrals locals.   Obres que es llegiran a la temporada 2018/19: Els jocs florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol Cartografía de una desaparición, de Sergio Blanco Alba, de Marc Artigau Afanys d’amor perduts, de William Shakespeare La bona persona de Sezuan, de Bertolt Brecht El futur, d’Helena Tornero Stabat Mater, d’Antonio Tarantino El gran mercado del mundo, de Calderón de la Barca      

Data inici: 2018-09-03T00:00:00.000
Data fi: 2019-06-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents biblioteques públiques
Link:

Deixa un comentari