Maremar

Espectacle musical de Dagoll Dagom

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada. Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

Data inici: 2018-09-23T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 115
Entitat organitzadora: Teatre Poliorama
Link: http://www.teatrepoliorama.com

Deixa un comentari