Música i Exili

Cicle de conferències-concert   Activitat digital en línia (no presencial)

El cicle de conferències-concert Música i Exili adapta el seu format, pensat en un inici com a presencial, i presenta una proposta de tres primeres sessions dedicades a les temàtiques següents: Dona i exili, amb la participació de la crítica literària M. Àngels Cabré i l’actuació musical de La Marta Rius. Josep Carner i l’exili, a càrrec del curador de l’obra del poeta i comissari de l’Any Carner, Jaume Coll, i del músic Jordi Molina. Pau Casals i l’exili, realitzada per l’escriptor i professor Josep Maria Figueres i la violoncel·lista i becada per la Fundació Pau Casals, Mariona Camats.   Aquest cicle de conferències-concert s’adreça principalment a la comunitat catalana a l’exterior i a l’àmbit de l’associacionisme cultural, tot i que el seu format digital permet difondre d’una manera més àmplia el contingut d’aquestes sessions, de caràcter gratuït.   Per accedir a les sessions completes (i no únicament als teasers-avançaments), cal que envieu un correu electrònic a l’adreça cultura.exterior@gencat.cat per tal que us siguin facilitats els enllaços pertinents.   NOTES DE L’AGENDA CULTURAL Les dates d’inici i fi d’aquest article no són rellevants. Les dades sobre l’espai i la geolocalització al mapa són merament orientatives, ja que l’activitat no és presencial.            

Data inici: 2020-12-29T00:00:00.000
Data fi: 2021-12-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 8
Entitat organitzadora: Departament de Cultura
Link:

Deixa un comentari