Nacar Comedy

Nits de comèdia

Les nits de comèdia organitzades per Nacar Comedy es realitzen els divendres d’agost. La programació és la següent:   2 d’agost, Ladies Night Vetllada protagonitzada per les millors monologuistes del circuit estatal: Lourdes Bayonas, Neus Motos i Montse Stepa, presentades per Patrizia Con Zeta.   8 d’agost, Beluni Una teràpia per a les mares i pares reals, sense postureig ni filtres i amb moltes ganes de riure!   16 d’agost, Sergio Picón L’humorista va descobrir que la comèdia uneix les seves dues passions: el riure i la nit. La crítica mordaç i l’humor fresc i gamberro són les seves armes dalt l’escenari. La seva manera d’entendre el món és com un suc de taronja: fresc, sa i amb un punt àcid.   23 d’agost, Patrizia Con Zeta Una estrangera sense pàtria, una espècie d’espectre venent directament de l’inframón per traumatitzar al teu nen interior. El seu humor àcid s’allunya de les normes, no té gluten, ni oli de palma, ni sucres afegits. Orgànica i criada en llibertat, intensa i teatral, a la vida i als escenaris… la seva bogeria pot ser contagiosa.   30 d’agost, Miky Mc Phantom L’actor i còmic internacional compta amb una extensa trajectòria professional. Va començar la seva carrera a la dècada als anys vuitanta a Buenos Aires, com a actor còmic a “La movida porteña”, convertint-se en un personatge reconegut a Llatinoamèrica. Ha treballat a les dues bandes de l’Atlàntic; a Espanya, ha actuat a la televisió com ara la seva col·laboració amb Chicho Ibáñez Serrador a “Un, dos, tres…¡A leer otra vez!” TVE, el programa BFN d’Andreu Buenafuente, i com a còmic ofigial de Comedy Central i Paramount Comedy.

Data inici: 2019-08-02T00:00:00.000
Data fi: 2019-08-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-penedes/el-vendrell
Lloc de l’esdeveniment: Pg. Marítim, s/n
Entitat organitzadora: Club Nàutic Coma-ruga
Link:

Deixa un comentari