Pobles de Circ

Programació de tardor/hivern 2020

“Pobles de Circ”, una de les mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022, portarà aquest 2020 espectacles i tallers a quatre poblacions de menys de 10.000 habitants d’arreu del territori. Es tracta d’Ulldemolins, Sort, Bellver de Cerdanya i Prats de Lluçanès, que a partir d’aquest estiu i fins al desembre programaran un total de 13 espectacles de diferent format així com quatre tallers a càrrec d’espais de formació de circ pròxims.     Agenda “Pobles de Circ”. Tardor/hivern 2020:   ··· 19 de setembre ···   Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – 19 h – Itinerant Espectacle itinerant A la Fresca La companyia Anna Confetti presenta tres personatges i una cadira gegant que surten a prendre la fresca i generen diferents situacions quotidianes i surrealistes alhora, que portades a l’extrem esdevenen còmiques.   Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – 20.30 h – Poliesportiu Espectacle Acrometria La companyia Psirc presenta un encontre pertorbador i esperançador. En pocs minuts, el trio us transporta al seu univers espectacular, divertit, lleuger i profund. Acrometria estudia la distància entre la psique i les infinites realitats. Un triangle emocional, metafòric i abstracte, on es pot jugar a crear noves geometries humanes. És l’abraçada entre el risc físic i la ingenuïtat de l’ànima, és geometria d’emocions. És un espectacle que combina la tècnica del mans a mans i la perxa xinesa.     ··· 7 de novembre ···   Sort (Pallars Sobirà) – 12 h – Castell de Comtes de Pallars Espectacle A la fresca de la cia Anna Confetti     ··· 21 de novembre ···   Sort (Pallars Sobirà) – 12 h – Castell de Comtes de Pallars Espectacle Back to classics La companyia Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que us enamorarà, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.     ··· 5 de desembre ···   Sort (Pallars Sobirà) – 12 h – Parc del Riuet Espectacle Violeta El col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño presenten un espectacle en format de concert-cabaret d’artistes que té ganes de gaudir d’una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe de Venancio y los Jóvenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates.     ··· 12 i 13 de desembre ···   Prats de Lluçanès (Osona) – Hora i lloc per concretar La Cirquestra de la companyia Improvisto’s Krusty Show Ritme, energia, festa, xerinola, gatzara, no poder-se aturar, els peus salten sense parar, les mans no deixen de seguir un ritme que s’encomana per tot el cos… És el ritme de la companyia Improvisto’s Krusty Clown. Com uns flautistes d’Hamelin contemporanis, aquests músics transmeten tota la seva energia. Només es pot parar quan ells ja no es mouen, perquè és el moment dels malabaristes, és l’hora de xalar amb els seus espectaculars números d’equilibris i malabars.   Taller de Circ a càrrec dels espais de formació Arcàdia i La Cabirola Una estona perquè adults i infants tastin diferents disciplines de circ.     ··· 27 de desembre ···   Sort (Pallars Sobirà) – 12 h – Lloc per confirmar Taller de Circ amb Ntelades     ··· Finals de desembre ···   Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – Dates, horari i lloc per concretar Espectacle Total Glamour La companyia The Sullivan’s porta un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, humor i amb artistes amb molta experiència sobre l’escenari… Ells porten una àmplia trajectòria junts: venen dels més grans i coneguts cabarets, variétés de tot el món, i amb els seus números circenses mostren el seu talent i experiència, tot i que… de vegades, no tot els hi surt tan perfecte com ells pretenen…   Taller de Circ amb Piricirkus Les formadores de Piricirckus acostaran grans i petits als malabars, l’equilibrisme, l’acrobàcia, etc.

Data inici: 2020-09-19T00:00:00.000
Data fi: 2020-12-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/prats-de-llucanes
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Lloc per concretar
Link:

Deixa un comentari