Por todas las lunas de hierro

Teatre

Aquest espectacle forma part del XI Festival MUTIS de teatre independent i nova creació.   Por todas las lunas de hierro és un homenatge a tots aquells treballadors que creuen que les labors que exerceixen manquen d’importància. Un crit d’atenció als nostres hàbits de consum, especialment de productes electrònics.   Poke Yoke Teatro és un projecte de dramatúrgia contemporània. Les seves creacions són un espai d’experimentació escènica on donen lloc a la crítica social i política. Creuen que l’expressió artística és una manera de catalitzar el debat entre el públic. És per això que des de les seves peces proposen diferents punts de vista en comptes de conclusions.   Companyia: Poka Yoke Dramatúrgia i direcció: Silvana Pérez Meix Ajudant de direcció: Gemma Charines Interpretació: Gregor Eistert i Silvana Pérez Meix   El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és un esdeveniment anual, celebrat a Barcelona, que busca fomentar i aportar espais d’exhibició per a les noves companyies que s’estan gestant en aquesta ciutat i per a aquells grups que, per les seves característiques no professionals, entren amb més dificultat en els circuits d’aquesta. En la ja XI Edició, el MUTIS continua en la seva obstinació per fer costat als nous llenguatges escènics, la nova creació, al text dramàtic contemporani i a les companyies joves, generant un marc de trobada, celebració i intercanvi entre artistes, per a compartir diferents maneres de sentir, pensar i fer teatre.   Aquest 2020, el festival es desenvoluparà del 6 al 15 de març i comptarà amb més de quaranta propostes, quinze espais d’exhibició (entre teatres, sales i centres culturals), a més d’altres activitats complementàries (lectures dramatitzades, xerrades, trobades…). Destaca, entre elles, l’III Congrés de Recerca i Pràctica Escènica que se celebra en el Institut del Teatre i que suposa, d’acord amb el MUTIS, un espai privilegiat de reflexió i recerca sobre la pràctica escènica actual.

Data inici: 2020-03-09T00:00:00.000
Data fi: 2020-03-09T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Consell de Cent, 435
Entitat organitzadora: Sala Atrium
Link: http://www.atrium.cat

Deixa un comentari