Presentació del llibre Saint Laurent, chico malo

De Marie-Dominique Lelièvre 

Editorial Superflua presenta la primera biografia d’Yves Saint Laurent que es publica a Espanya. La seva autora, Marie-Dominique Lelièvre —que va haver de vèncer el veto que Pierre Bergé va imposar en el seu entorn— aconsegueix un retrat ponderat del modista.   Amb elegant fermesa, Casa-Dominique Lelièvre miri cara a cara als protagonistes d’aquest llibre: no tem ni al déu Saint Laurent ni al diable Bergé, encara que no podem assegurar a qui correspon cada caràcter. El seu compromís és comprendr

Data inici: 2018-06-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Moià 8
Entitat organitzadora: Institut Français Barcelona
Link: http://www.institutfrancais.es/barcelona/ca/institut-francais-barcelona/

Deixa un comentari