Setmana de la Ciència a l’ICP

50 anys de l’Institut de Paleontologia de Sabadell

En el marc de la Setmana de la Ciència, el Museu ofereix una jornada de portes obertes en l’horari habitual i amb l’entrada gratuïta. A banda d’això, l’ICP organitza diverses activitats:   Concurs literari “Històries fòssils” A partir del 12 de novembre. Ets fan dels fòssils? Tens una afició literària per explotar? Arrenca el termini de presentacions de relats del concurs literari de l’ICP. Enguany el tema és el personatge de Miquel Crusafont, fundador de l’Institut de Paleontologia de Sabadell, precursor de l’ICP.   Visita a l’edifici ICTA-ICP 12 de novembre, 18 h. Descobreix com treballen els paleontòlegs i paleontòlogues del centre i l’equip de conservació i preparació de fòssils. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al 93 726 17 69 o mitjançant el formulari online.   Lliurament dels premis del concurs de dibuix 15 de novembre, 18 h. Lliurament dels premis als guanyadors del concurs “Quan jo sigui paleontòleg/paleontòloga…”.   Taller familiar “Investiguem el nostre passat” 16 de novembre, 11:30 h. Apunta’t i coneixeràs interioritats sobre el món dels fòssils, la feina de paleontòlegs i paleontòlogues i la nostra evolució. A partir de 6 anys. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al 93 726 17 69 o mitjançant el formulari online.   Més activitats del mes de novembre:   Taller familiar “Com vivien els dinosaures dels Pirineus? 23 de novembre, 11:30 h. En què ens hem de fixar per distingir els dinosaures? Com eren els que van viure a Catalunya fa 70 milions d’anys? En aquest taller descobrirem alguns dels seus secrets. A partir de 4 anys. Preu: 4€. Cal fer reserva prèvia al 93 726 17 69 o mitjançant el formulari online.   Visita guiada al museu de l’ICP 24 de novembre, 11:30 h. Una gran ocasió per descobrir el Museu acompanyat del nostre personal i accedir a espais habitualment tancats al públic. A partir de 4 anys. Preu: 4€. Cal fer reserva prèvia al 93 726 17 69 o mitjançant el formulari online.

Data inici: 2019-11-12T00:00:00.000
Data fi: 2019-11-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: Carrer Escola Industrial, 23
Entitat organitzadora: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Link: http://www.icp.cat/

Deixa un comentari