Sitges 2018. Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

51a Edició

Sitges 2018, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantàstic d’arreu del món un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció. Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual. Podeu accedir a tota la programació consultant la pàgina web de Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Data inici: 2018-10-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/sitges
Lloc de l’esdeveniment: Platja de la Fragata
Entitat organitzadora: Espai Movistar
Link:

Deixa un comentari