Sitges 2018

51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Sitges 2018, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantàstic d’arreu del món un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció. Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual.   Seccions del Festival   Secció Oficial Òrbita Anima’t Noves Visions Panorama Fantàstic Brigadoon i Sitges Zombie Walk 2018 Sitges Industry Hub Blood Red Carpet Sitges Taboo’ks Llibre oficial   Dins la Secció Oficial es comptarà amb:   La producció catalana El año de la plaga, adaptació de la novel·la de Marc Pastor L’any de la plaga, dirigida per Carlos Martín Ferrera. Animal, d’Armando Bo II, i Muere, monstruo, muere, d’Alejandro Fadel, encapçalen les novetats provinents d’Argentina. De Japó arriben Inuyashiki, de Shinsuke Sato, adaptació del manga de ciència ficció Hiroya Oku; Laplace’s Witch, la nova incursió en el thriller de Takashi Miike, i Maquia: When the Promised Flower Blooms, l’anime dirigit a quatre mans pel realitzador Toshiya Shinohara i la guionista Mari Okada, que debuta en la direcció. El cinema nord-americà de factura més independent tindrà un pes destacat amb títols com Elizabeth Harvest, de Sebastian Gutiérrez; Clara, d’Akash Sherman; I Think We’re Alone Now, de Reed Morano, amb Peter Dinklage i Elle Fanning; Nancy, de Christina Choe, amb Steve Buscemi; Prospect, de Christopher Caldwell i Zeek Earl, i The Man Who Killed Hitler and then The Bigfoot, de Robert D. Krzykowski. Sitges 2018 confirma el talent de directors que han passat pel certamen en altres edicions, acollint les seves noves produccions. És el cas del nord-americà Jim Hoskins, que va sorprendre l’any 2016 amb The Greasy Strangler i torna ara amb An Evening with Beverly Luff Linn; el francès Quentin Dupieux, director de títols com Réalité, Wrong Cops o Rubber, que presentarà Au Poste!; la polonesa Agnieszka Smoczynska, directora de The Lure (Sitges 2015) amb Fugue; l’iranià Mani Haghighi (A Dragon Arrives!, Sitges 2016) amb Pig, i el canadenc Colin Minihan (Grave Encounters, It Stains the Sands Red) amb What Keeps You Alive. Nicolas Cage i Ed Harris rebran el Gran Premi Honorífic en un Sitges que culminarà amb un concert de John Carpenter. Podeu accedir a tota la programació consultant la pàgina web de Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Data inici: 2018-10-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/sitges
Lloc de l’esdeveniment: Carrer de Joan Maragall, 36
Entitat organitzadora: Brigadoon – L’escorxador
Link:

Deixa un comentari