Taller “Programa videojocs amb Scratch”

L’Scratch és una eina pensada per iniciar els infants a la programació (de videojocs), amb un sistema molt intuïtiu que anomenem programació visual per blocs. És a dir, a través … Llegir més

L’Scratch és una eina pensada per iniciar els infants a la programació (de videojocs), amb un sistema molt intuïtiu que anomenem programació visual per blocs. És a dir, a través d’una mena de trencaclosques de colors on cada peça es correspon amb una instrucció, o bé, una condició que s’ha de donar per a que una determinada ordre s’executi en un moment donat.   L’aplicació ha assolit gran reconeixement internacional, sobretot en l’àmbit pedagògic, i va ser ideada i desenvolupada per un equip d’investigació del prestigiós Institut Tecnològic de Massachussets. L’Scratch és, de fet, un dels primers entorns nascuts amb la voluntat d’iniciar els infants a la lògica dels llenguatges de programació.   Aquestes sessions seran un primer tast per experimentar amb les opcions bàsiques del programa, que ja et permeten crear el teu propi videojoc.   Es faran tres sessions de 3 hores i l’edat recomenada és de 8 a 12 anys.   Podeu ampliar la informació del taller al web de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

Data inici: 2019-01-02T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: C. d’En Font, 25
Entitat organitzadora: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Link: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura-fundacio-sabadell-1859/

Deixa un comentari