Col·loqui. El Gallardo Español

Teatre humorístic

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Per tal d’evitar problemes, en Peyu decideix representar El Gallardo Español, de Cervantes. Un text clàssic que parla d’un guerrer que defensa la seva pàtria davant dels musulmans. Aquest registre s’allunya de l’humor d’en Peyu, però així s’estalvia haver de donar explicacions davant l’estat espanyol, els jutges, davant la censura. Després de la representació, en Peyu fa un Col·loqui per aclarir els dubtes que El Gallardo Español hagi pogut generar. De fet, per molt d’hora que arribi el públic, sempre arribarà tard per veure l’obra i s’hauran de quedar al Col·loqui.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-01-17T00:00:00.000
Data fi: 2021-01-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-camp/riudoms
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Jaume, 2
Entitat organitzadora: Teatre Auditori del Casal Riudomenc
Link:

Deixa un comentari