De mares i filles

De Paco Mir. Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Comèdia plorosa.   Una mare (Mont Plans) i una filla (Annabel Totusaus) es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i de la seva família.   De mares i filles pretén arribar al fons del cor de l’espectador amb una barreja de riures i llàgrimes. Mont Plans i Annabel Totusaus ens captiven des del primer moment dins les teranyines del seu passat.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-19T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/palau-solita-i-plegamans
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Anselm Clavé, 13
Entitat organitzadora: Teatre de La Vila
Link:

Deixa un comentari