Exposició “Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català”

De Ferran Pont i Teresa Llordés. Fotografia

L’exposició “Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català” és un projecte de l’arquitecte Ferran Pont i de la fotògrafa Teresa Llordés que fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s’han dut a terme al llarg de les últimes dècades a Catalunya. La mostra se centra en la capacitat dels espais industrials per ser reutilitzats en un ventall d’usos molt ampli i destaca la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni fabril a Catalunya des dels seus inicis fins a l’actualitat.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “Íntim Santes” al web Cultura Mataró.

Data inici: 2018-10-11T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: Ptge. de Can Marfà, 1
Entitat organitzadora: Can Marfà, Gènere de punt-Museu de Mataró
Link: http://culturamataro.cat/ca/museu-i-exposicions/museu-de-mataro/can-marfa

Deixa un comentari