Exposició “Kosmos Panikkar”

L’univers del filòsof i teòleg català

En el marc de l’Any Panikkar, que commemora el centenari del naixement del filòsof.   L’exposició “Kosmos Panikkar” vol difondre i debatre  entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l’obra excepcional i poc coneguda d’un filòsof que ha aprofundit en temes com ara la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l’espiritualitat.   Panikkar és, al costat de Ramon Llull, una de les figures més rellevants que ha donat el pensament català al món. Les reflexions de Panikkar sobre el diàleg intercultural i interreligiós contribueixen de manera decisiva a l’entesa i la comprensió entre persones que pertanyen a cosmovisions diferents, motiu pel qual afavorir la lectura de Panikkar és també afavorir la cohesió social.    Comissaris: Xavier Serra Narciso i Ignasi Moreta.

Data inici: 2018-10-11T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-03T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pg. de Gràcia, 107
Entitat organitzadora: Palau Robert
Link: http://palaurobert.gencat.cat/es/inici/

Deixa un comentari