Exposició “Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra”

Companyes d’un viatge d’artista

Aquesta exposició mostra la magnífica col·lecció de guitarres que Quico Pi de la Serra -un dels músics de més relleu en la història sonora i col·lectiva del país- ha anat recollint per diversos continents durant la seva trajectòria vital. Objectes tots ells íntimament lligats a la seva labor musical i la seva experiència artística i de vida.   Visites comentades: el tercer diumenge de cada mes, a les 11 h (excepte el 18de novembre i el 20 de gener) Visites d’autor (Pi de la Serra parla de la seva col·lecció d’instruments): els dijous 24 de gener i 21 de març, a les 19.30 h   Informació de l’exposició “Les guitarres d’en Quico Pi de la Serra” al web del Museu de la Música.   #guitarresquico

Data inici: 2018-10-18T00:00:00.000
Data fi: 2019-04-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Lepant, 150 (recinte de L’Auditori)
Entitat organitzadora: Museu de la Música
Link: http://www.museumusica.bcn.cat/

Deixa un comentari