IV Festival de Músiques Amadeu Vives CANCEL·LAT 2020

La IV edició del Festival de Músiques Amadeu Vives, en honor a l’il·lustre creador collbatoní, presenta un programa que ofereix propostes ben diverses per a tots els gustos.   Programa … Llegir més

La IV edició del Festival de Músiques Amadeu Vives, en honor a l’il·lustre creador collbatoní, presenta un programa que ofereix propostes ben diverses per a tots els gustos.   Programa   Divendres 15 de novembre 17 h, Casal de Cultura: Marina i el somni de volar de Núria Serra 17 h, Casal de Cultura: Inauguració oficial del IV Festival de Músiques Amadeu Vives 22 h, Casinet: Concert Ferran Palau en acústic presenta el nou disc Kevin   Dissabte 16 de novembre, 22 h, Casinet “Emocions Vives”, Sparagaria Orquestra en concert   Diumenge 17 de novembre Sortida al Gran Teatre del Liceu a veure Doña Francisquita d’Amadeu Vives       #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2020-11-14T00:00:00.000
Data fi: 2020-11-16T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/baix-llobregat/collbato
Lloc de l’esdeveniment: Rbla. de Mansuet, 9-11
Entitat organitzadora: Casal de Cultura
Link:

Deixa un comentari