Llum trencada

Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   El cop d’estat del 18 de juliol de 1936 trencà el desig de llibertat i progrés de gran part de la població. Per a les dones suposà la pèrdua de tots els drets que havien aconseguit amb la II República i va relegar-les, un cop més, a una vida de submissió i silenci. Aquest espectacle vol recuperar la memòries d’algunes d’aquestes dones. Dones fortes, dones valentes, dones esporuguides, dones rebels, enfadades, dones trencades pel dolor que s’aixecaren enmig d’un temps fosc i perillós.   A partir de Dones republicanes, de Margalida Capellà.   Dramatúrgia: Aina Salom i Carme Planells Actrius: Marina Domínguez, Catalina Florit, Irene Soler Direcció: Pere Fullana Una producció d’Iguana Teatre   #ProgramaCAT

Data inici: 2020-03-15T00:00:00.000
Data fi: 2020-03-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/bergueda/berga
Lloc de l’esdeveniment: Rda. de Queralt, 15
Entitat organitzadora: Teatre Municipal
Link:

Deixa un comentari