Txema, the Postman

Espectacle familiar de màgia

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la Companyia Màgic Txema. Recomanat per a nenes i nens a partir de 5 anys.   Un sobre que amaga màgia ha arribat! En Txema és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Viatja sol, sempre acompanyat per la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot el que té destinatari però, avui, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. Decideix obrir-lo per descobrir què conté. Una fantàstica història l’espera, amb objectes que provoquen situacions màgiques i inexplicables.   #ProgramaCAT    

Data inici: 2021-02-14T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/selva/macanet-de-la-selva
Lloc de l’esdeveniment: Av. de Catalunya, 10
Entitat organitzadora: Teatre La Societat
Link:

Deixa un comentari