Visita teatralitzada a l’antiga fàbrica Vermuts Rofes

Visita teatralitzada a l’antiga fàbrica de vermuts Rofes per endinsar-se en la història vermutera de la família Rofes i descobrir les anecdotes i curiositats que s’hi amaguen.   L’activitat acaba … Llegir més

Visita teatralitzada a l’antiga fàbrica de vermuts Rofes per endinsar-se en la història vermutera de la família Rofes i descobrir les anecdotes i curiositats que s’hi amaguen.   L’activitat acaba amb un tast de vermut i dinar opcional al seu restaurant per a tots aquells que vulguin gaudir de la gastronomia local en un espai emblematic.  

Data inici: 2018-05-12T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-camp/reus
Lloc de l’esdeveniment: C. St. Vicenç, 21 – 23
Entitat organitzadora: Restaurant Vermut Rofes
Link: http://www.vermutsrofes.com/

Deixa un comentari